APOLLO actie

Ontvang 2 jaar omnium garantie én bespaar tot €70.

KIES IN DECEMBER VOOR APOLLO EN GENIET VAN VERSCHILLENDE VOORDELEN

1. Twee jaar gratis omnium garantie

 

Apollo banden bieden een maximale gemoedsrust. Bij aanschaf van een Apollo-band ontvangt u gratis een 'pech-garantie' van 2 jaar

 

Wanneer valt mijn schade binnen garantie?

  • Band beschadigd als gevolg van een botsing

  • Niet te repareren lek

  • Onvoorziene schade

2. Gratis montage

Bovenop de gratis 2 jaar omnium garantie, bieden we u gratis montage op elke Apollo band aan. Dit betekent dat u tot €70 op vier banden kan besparen. 

 

Bij Banden de Condé nemen we de kost van het monteren en het balanceren met lood volledig op ons. Dit enkel op Apollo banden. (zie voorwaarden)

Apollo is een Indisch merk dat in 1976 werd opgericht. Het merk heeft de laatste jaren een grote uitbreiding gekend door met name het merk Vredestein terug te kopen. Apollo is voortaan de 15e bandenfabricant op wereldvlak.

 

De sociale zetel ligt in India maar Apollo beschikt over meerdere productiefabrieken in India, Zuid-Afrika, Zimbabwe en Nederland. Sinds maart 2010 worden de banden van Apollo in eerste montage op de modellen van Volkswagen Polo gemonteerd. 

 

Apollo verkoopt verkoopt tienduizenden banden per maand in Europa, wat op dit moment 1/3 van zijn verkoopcijfer vertegenwoordigt. Apollo staat voor een ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit gaat zo ver dat ze gratis 2 jaar omnium garantie op hun banden bieden. 

 

Algemene voorwaarden

De actie loopt van 1/12/18 tem 31/12/18. Geldig op winter-, zomer- en all seasonbanden. Enkel particulieren, btw-nummers en kleine vloten komen in aanmerking voor deze actie (geen leasing). De actie is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Enkel geldig bij aankoop van 2 of 4 banden en bij plaatsing in een van de Banden de Condé vestigingen. Actie geldig zolang de voorraad strekt. De korting is afhankelijk van uw inchmaat.