GRATIS MONTAGE

Bespaar tot €65 op de aankoop van je nieuwe Pirelli-banden

DOE METEEN JE VOORDEEL (actie afgelopen)

Koop in februari nieuwe Pirelli banden en je ontvangt meteen een mooie korting aan de kassa. Wij monteren je banden volledig gratis!  

Pirelli is een van de toonaangevende fabrikanten van high-end en performance banden, en streeft ernaar om wereldleider te worden in dit segment. Sinds 1907 is Pirelli betrokken in de autosport, een belangrijke troef voor de doorontwikkeling van zijn state-of-the-art technologie. Pirelli is momenteel de exclusieve bandenleverancier voor de Formule 1 en de World Superbike Championship.

Neem contact op met een van onze bandencentrales voor een offerte op maat.
Actie onder voorwaarden.

Een uitstekende zomerband

Pirelli's eerste 'Green Performance' band garandeert een perfecte combinatie van materialen, structuren en een uniek loopvlak om brandstof besparing, respect voor het milieu, comfort en veiligheid op alle wegdekken te garanderen. 

Belangrijkste homologaties:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Algemene voorwaarden

De actie loopt van 01/02/19 tem 13/02/19. Geldig op winter-, zomer- en all seasonbanden. Enkel particulieren, btw-nummers en kleine vloten komen in aanmerking voor deze actie (geen leasing). De actie is niet cumuleerbaar met andere voordelen. De hoogte van de korting is afhankelijk van uw velgmaat. Enkel geldig bij aankoop van 2 of 4 banden en bij plaatsing in een van de Banden de Condé vestigingen.