over ONS

Een vaste waarde sinds 1934.

KWALITEIT SINDS 1934.

Groep de Condé telt meer dan 250 werknemers en is sinds 1934 een gevestigde waarde in Vlaanderen. Daarnaast bieden we met EBTS vanuit 7 verschillende landen een internationale service. De verschillende bedrijven binnen de groep zijn dynamisch, snelgroeiend en plaatsen kwaliteit en service voorop. Je komt terecht in een onafhankelijk familiebedrijf.

 

​Banden de Condé begon kleinschalig met banden maar groeide al snel uit tot een uit de kluiten gewassen familieonderneming met een bandenaanbod voor bijna elk voertuig. Vandaag omvat Banden de Condé 12 vestigingen in Vlaanderen en kunnen we beroep doen op meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers. 

Banden de Condé vormt samen met EBTS, Decoba en Limburgs Bandag Bedrijf Groep de Condé. 

WAARVOOR STAAT BANDEN DE CONDÉ
Kwaliteit
Kwaliteit
Kwaliteit

KWALITEIT

Als bandenspecialist gaan we samen met de klant steeds op zoek naar de meest kwalitatieve producten voor zijn voertuig. Het gekozen product hangt af van de situatie en hoeft zeker niet het duurste te zijn.

Service

SERVICE

Onze service onderscheidt ons van de concurrentie. Bij Banden de Condé gaan we dan ook ver om een uitmuntende service te bieden. We gaan steeds op zoek naar duurzame, lange termijn samenwerkingen.

Onze mensen

ONZE MENSEN

Bij Banden de Condé staan familiegevoel, een doe-mentaliteit, werkplezier, oprechte waardering en resultaatgerichtheid centraal.  

Onze mensen maken dagelijks het verschil!

Werken bij Banden de Condé?
Droom jij van een job bij een toonaangevende familieonderneming? Wij werven het hele jaar door voor onze verschillende afdelingen nieuwe medewerkers aan. 
Bekijk onze openstaande vacatures op www.werkenbijdeconde.be.